Trelleborg – Örgryte

SPELTIPS: Örgryte -0.25

ODDS: 2.05

4 ENHETER

Trelleborg har inlett säsongen med fem poäng på de inledande sex matcherna, vilket betyder en 14:e plats. Laget har haft stora problem med att göra mål, och står på endast ett mål framåt hittils. Det beror till stor del på Salif Camara Jönssons skada, som fortsatt håller honom borta från spel. Camara Jönsson som vann skytteligan i Division 1 Södra på 27 mål förra säsongen.

I Division 1 Södra spelade även Örgryte under förra säsongen. En andra plats (efter Trelleborg) betydde kval, där Göteborgslaget lyckades slå ut Mjällby.

ÖIS har fått en betydligt bättre start än sina toppkonkurrenter från förra säsongen och ligger på en tredjeplats. De vann senast övertygande med 3-0 mot Varberg, trots att två nyckelspelare (Jakob Lindström och George Mourad) saknades. Lindström är tillbaka från avstängning, och även Mourad väntas vara tillbaka. Dock osäkert om det blir en startplats för den reslige anfallaren.

Trelleborg har visserligen varit starka hemma hittills och tagit alla sina poäng på Vångavallen, och dessutom inte släppt in ett enda mål. Men ÖIS känns klassen bättre i år, och ser just nu ut som ett topplag i Superettan.

Jag spelade därför ÖIS -0.25 till 2.05 hos bet365. Oddset har dock droppat en hel del sen dess, men jag tycker fortfarande att ÖIS-sidan kan vara värd en slant.