Adam Pinthorp
Namn:

Adam Pinthorp

Liga:

La Liga

Styrkor:

Bra påläst och kan hitta guldkornen till överraskningar

Svagheter:

Relativt orutinerad inom bettingbranschen

Favoritspelare:

Andrés Iniesta

Antal tips:

0st

Vinst (kr):

0kr

ROI

XX

Hitrate 87%
Bio:

Frilansjournalist som har följt den spanska fotbollen under många års tid.
Intresset tog sin början när spelare som Pablo Aimar, Zinedine Zidane och Juan Carlos Valerón dansade omkring på fotbollsplanen i början av 2000-talet.

Började aktivt jobba med La Liga 2012 då jag fick jobb på Aftonbladet. Tog mig sedan in i TV-branschen i januari 2014 då skutan styrdes vidare mot TV4 där jag inledningsvis var rösten till La Liga-svepen i magasinen Fotbollskanalen Europa och Gol, gol, but.

 

Sedan dess har det blivit allt mer TV-uppdrag och allt mindre skrivande. Är i dagsläget primärt kommentator för TV4:s räkning vilket också gjort att jag breddat min kunskap genom att få möjligheten att jobba med såväl svensk, fransk, italiensk och skotsk fotboll det senaste året.

Bettingvärlden är relativt ny för mig. Har från och till de senaste åren ägnat mig åt betting, men aldrig gjort det i större mängder och heller aldrig delat med mig av mina tips.

Jag tror mitt brinnande intresse och min kunskap om det som ligger under radarn kan komma väl till pass och bidra med en del guldkorn.