Atalanta tar tre poäng?

Speltips: Atalanta -1

Odds: 2,10

4 enheter

Atalanta har inlett säsongen med tre förluster och en seger såhär långt, och senast åkte man på en tung 3-0-förlust borta mot Cagliari. Hemma i Bergamo så har det ändå sett något bättre ut. I premiären stod man upp bra mot Lazio trots förlust med 3-4 och i lagets andra hemmamatch vann man med 2-1 mot Torino.

Jag gillar anfallet med Alejandro Gomez och Alberto Paloschi – två personliga favoriter. På mittfältet finns också unge Franck Kessie, som har gjort hela fyra mål redan och jagas av storklubbar som Juventus och Napoli.

Jag tycker helt enkelt att Atalanta är ett klart bättre lag än Palermo, som känns oerhört svaga i år. Ö-laget var nära att åka ur Serie A redan ifjol och inför den här säsongen har man dessutom tappat sin i särklass största stjärna Franco Vazquez, som har flyttat till Sevilla. Man har stått för en väldigt svag sommarmercato och nyförvärv som makedoniern Ilija Nestorovski och gamle Alessandro Diamanti imponerar inte. Hittills har det blivit två kryss och två förluster för Palermo.

Jag tror att Palermo mycket väl kan åka ur Serie A den här säsongen. Detta känns som en mycket passande uppgift för Atalanta, som ska vara det bättre laget här. Den offensivt lagde Atalanta-tränaren Gian Piero Gasperini är inte heller en tränare som bromsar in vid ett ledningsmål. Jag väljer därför Atalanta Asian Handicap -1 till oddset 2,075 då jag tror att man kan vinna med ett par bollar, inte minst på grund av hemmaplansfördelen.

Atalanta logo YBS

(4-3-3)

osäker-spel Emanuele Suagher
skadad-ikon Aleksandar Pesic
skadad-ikon Boukary Dramé
osäker-spel Carlos Carmona

palermo logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Michele Morganella
skadad-ikon Robin Quaison
osäker-spel Giuliano
skadad-ikon Slobodan Rajkovic
osäker-spel Accursio Bentivegna
osäker-spel Aleksandar Trajkovski