Atalanta – Torino

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2,025

3 enheter

Atalanta har fått en ny tränare till den här säsongen i form av Gian Piero Gasperini. Den tidigare Genoa-tränaren förespråkar en väldigt offensiv 3-4-3, där det är full fart framåt som gäller, något som vi inte minst har fått se under de två inledande ligaomgångarna.

Först förlorade man med 3-4 hemma mot Lazio och därefter med 2-1 borta mot Sampdoria – försvarsspelet har med andra ord inte klaffat ännu. Offensivt finns det däremot mycket kvalitet med målfarlige Alberto Paloschi och kreative Alejandro Gomez i spetsen.

Torino har något mycket spännande på gång och senast kördes Bologna över med 5-1. Man har värvat bra i sommar och hämtat in spelare som Iago Falque, Adem Ljajic och inte minst Joe Hart, som har anslutit på lån från Manchester City.

Ljajic är dessvärre skadad och missar mötet med Atalanta, men offensiven ser trots det vass ut med nyblivne landslagsmannen Andrea Belotti, nyförvärvet Iago och spelskicklige Daniele Baselli. Belotti dras förövrigt med lättare muskelproblem, men bör vara redo för spel nästa söndag.

Försvarsspelet ser inte lika bra ut som tidigare efter att man har tappat mittbacksduon Maksimovic-Glik inför den här säsongen och inte lyckats ersätta dem speciellt bra.

Med två lag vars styrkor ligger i offensiven snarare än defensiven så finns det helt enkelt goda förutsättningar för mål. Jag spelar Över 2,5 mål till finfina 2,025 gånger pengarna hos Bet365.

Uppdatering: Det står nu klart att Andrea Belotti missar helgens drabbning på grund av skada. Jag väljer därför att sänka insatsen med hälften då han är gästernas i särklass vassaste målskytt.

Atalanta logo YBS

(3-4-3)

red-card Carlos Carmona
osäker-spel Mauricio Pinilla
osäker-spel Rafael Toloi

torino logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Adem Ljajic nyckelspelare
skadad-ikon Danilo Avelar
skadad-ikon Arlind Ajeti