Fördel Villareal?

Speltips: Villareal +0.5
Odds: 1.725
5 Enheter

Jag tror ett skadeskjutet Athletic Bilbao kommer få det svårt mot ett Villareal som verkligen imponerat denna säsongen och ligger i nuläget på en tredjeplats i ligan.

Spelare som Markel Susaeta, Benat, Aymeric Laporte, San Jose och Lekue kommer med största sannolikhet missa matchen och det är precis inga dussinlirare. Alla är i stort sett startspelare och speciellt med Laporte borta i centrallåset så kommer Villareals anfallare i form av Cedric Bakambu och Nicola Sansone få det enklare att laborera i hemmalagets straffområde.

Jag förväntar mig en tajt matchbild. Bilbao har varit väldigt ostabila bakåt på sistone och det har resulterat i åtta insläppta mål de senaste fem matcherna. Därmed tror jag att Bilbao kommer agera försiktigt i sina uppspel för att inte sälja sig bakåt samtidigt som Villareal gärna kommer vilja hålla i bollen och sakta bygga upp sina anfall.

En målsnål tillställning är nog sig att vänta med fördel Villareal enligt mig. Har svårt att se dem förlora här när de både har bättre form och matchtrupp.

Spelar därmed Villareal +0.5 till 1.725x pengarna. Förväntar mig att oddset kommer sjunka en del innan matchstart på söndag, så hugg in.

athletic club logo ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Benat
skadad-ikon Aymeric Laporte
skadad-ikon Markel Susaeta
skadad-ikon San Jose
skadad-ikon Lekue
skadad-ikon Ager Aketxe

villarreal logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Daniela Bonera
skadad-ikon Bojan Jokic
skadad-ikon Roberto Soldado