Atletico Madrid-Granada

Speltips: Atl. Madrid -2.25 Asian Handicap
Odds: 1.975
4 enheter

Landslagsuppehållet är äntligen över och livet kan gå tillbaka till det normala med en massa ligafotboll i helgen.

Delade serieledaren tillsammans med rivalen Real Madrid, Atletico Madrid, tar emot Granada på lördagskvällen och jag tror på en ensidig match där bortalaget inte kommer ha mycket att sätta emot.

Madrid-laget är på sin hemmaborg, Vicente Calderon, i princip ett oslagbart lag. Antingen spelar de en offensiv snabb fotboll och vinner med 5-0 mot Sporting Gijón eller så spelar de en taktiskt och disciplinerad fotboll och vinner med 1-0 mot Bayern Munchen.
De är ett flexibelt lag som kan spela på många olika sätt beroende på vilken motståndare  de ställs mot och de gör det alltid med en hög intensitet.

Nu när de möter ett skadeskjutet Granada så tror jag att de inte kommer spara på krutet inför hemmafansen. Tränaren Diego Simeone har hela sin offensiva arsenal att tillgå och med Diego Godin tillbaka i backlinjen så kommer de även spika igen där bak. Två mål har de släppt in hittills denna säsong, Champions League inräknat och det är otroligt imponerande.

Två inspelade poäng på sex matcher, sen räckte det för Granadas ledning och de var tvungna att sparka tränaren Paco Jimenez. Paco stod för en totalfotboll som ofta resulterade i målglada matcher men där målen oftast hamnade i fel bur.

Hans ersättare Lucas Alcarez hann med en match innan landslagsuppehållet mot nykomlingarna Leganés på hemmaplan som slutade med en 0-1 förlust. Ingen drömstart precis och med lagets jumboplats så behöver poängen inkasseras snart.

Det skiljer ett par klasser mellan dessa lag i vanliga fall och med Granadas långa skadelista och dåliga form så kommer skillnaden vara ännu större. Mitt spel blir -2.25 Asian handicap på Atletico Madrid för 1.975x pengarna. Finns  risk för oddsras så pass på!
Matchstart 18.30, lördag.

Atletico Madrid Logo YBS

(4-4-2)

skadad-ikon José Gimenez
skadad-ikon Augusto Fernandez
skadad-ikon Alessio Cerci
skadad-ikon Moya

granadacf_0-ai_

(4-2-3-1)

skadad-ikon Uche Agbonyckelspelare
skadad-ikon Isaac Cuencanyckelspelare
skadad-ikon Jeremie Boga
skadad-ikon Franck Tabanou
skadad-ikon Dimitri Foulquier
skadad-ikon David Lomban
skadad-ikon Matthieu Saunier