Fler mål än väntat i Madrid?

Speltips: Över 2 mål

Odds: 1,875

4 enheter

Atletico Madrid är som alla vet oerhört skickliga defensivt – kanske bäst i världen. Inför kvällens möte med Bayern München så tycker jag dock att det har blivit lite väl stor favorit på underspelet. Över 2 mål Asian Line står nämligen i finfina 1,875 gånger pengarna i dagsläget, vilket även blir mitt spel här.

Bayern München har en ruggig offensiv med spelare som Douglas Costa, Thomas Müller och Robert Lewandowski i spetsen, och jag har svårt att se hur man ska gå mållösa från den här matchen.

Ett bortamål skulle innebära att Atletico Madrid måste framåt, och med ett anfall bestående av sylvasse Antoine Griezmann, men även formstarke Fernando Torres, så är man långt ifrån ofarliga. Juventus visade även i dubbelmötet med Bayern München att tyskarnas defensiv går att såra rejält.

Jag tror också att vi får se ett offensivt Bayern München i afton, likt i bortamötet med Juventus, då Pep Guardiolas mannar verkar vara väldigt angelägna om att göra mål på bortaplan – ytterligare en faktor som talar för överspelet alltså.

Det ska även nämnas att Atletio Madrid saknar kaptenen och bäste mittbacken Diego Godin, som är skadad – ett blytungt defensivt avbräck.

Mitt spel blir, som jag tidigare var inne på, Över 2 mål till oddset 1,875 hos Bet365.

Atletico Madrid Logo YBS

(4-4-2)

skadad-ikon Diego Godin nyckelspelare
skadad-ikon Tiago

915

(4-2-3-1)

skadad-ikon Jerome Boateng nyckelspelare
skadad-ikon Arjen Robben nyckelspelare
osäker-spel Kingsley Coman
skadad-ikon Holger Badstuber