Barcelona – Deportivo Alavés

Speltips: Ö 1.5 mål HT

Odds: 1.85
6 enheter

Alla vet att Barcelona kan spela ut vilket lag som helst på Camp Nou. Nu möter de nykomlingen Deportivo Alavés och jag tror på ett högt tempo redan från start.

Barca har börjat säsongen enligt planerna med två av två segrar i ligan. Både försvarspelet och anfallsspelet har sett bra ut och då har inte ens N:et i MSN, Neymar, vart redo för spel än. Han är tillbaka till lördagens match tillsammans med Luis Suarez. Lionel Messi däremot har haft lite lättare skadekänningar och är tveksam till start. Men det finns fullt godkända ersättare i form av Paco Alcacér och Arda Turan som även dem kan bidra med mål framåt.

Både Suarez(2 mål, 2 assist) och Neymar(2 mål, 2 assist) visade även formen för sina landslag i veckan och kommer till matchen med sprudlande självförtroende.

Alavés är som sagt nykomlingar och har haft en bra inledning, men nu är smekmånaden över och jag tror att de kommer få det svårt att täcka alla ytor på Camp Nous enorma plan. Men Blaugrana tenderar också att vara lite ofokuserade efter ett landslagsuppehåll och kan mycket väl låta Alavés komma till farligheter inledningsvis. Därmed låter jag bli att spela handikappspel på hemmalaget. Men för den vågade så finns det -1.5 på Barca i halvtid till 2.25x pengarna.

För min del så förväntar jag mig ett Barcelona som gasar för fullt direkt från start på hemmaplan, så mitt spel blir över 1.5 mål i första halvlek till 1.85x pengarna.

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-3-3)

skadad-ikon Andrés Iniestanyckelspelare

skadad-ikon Jéremy Mathieu

skadad-ikon Marc-André ter Stegennyckelspelare

osäker-spel Lionel Messinyckelspelare

osäker-spel André Gomes

cfecffsv

(4-2-3-1)

skadad-ikon Nenad Krsticic

skadad-ikon Aleksander Pantic

skadad-ikon Zouhair Feddal