Barcelona söker revansch

Speltips: Över 1.5 mål & Barcelona HT

Odds: 2.00

7 enheter

Spelade över 1.5 mål i HT i Barcelonas match i helgen mot Alavés och den blev tyvärr loss efter att bortalaget stått för en bragd. Visserligen var det en onödigt stor rotation i startelvan från Barcas sida men all heder åt Alavés.

Men nu släpper vi det och gläds istället av att Champions League äntligen är tillbaka och jag tror mig hittat ett kanonspel från Spanien.

Barcelona tar emot Celtic och jag tror på ett hemmalag som kommer vara oerhört revanschsuget och visa att helgens fadäs var en engångsförseelse.

Inför matchen kommer det inte handla om någon rotation utan det kommer vara bästa möjliga lag på banan för Barcas del och då ska det skilja ett antal klasser.

För visst Celtic vann Old Firm-derbyt mot Glasgow Rangers med övertygande 5-1 i helgen. Men skottska ligan är ju trots allt skottska ligan och man ska inte dra alltför stora växlar om deras form. De har fått in några intressanta namn som Moussa Dembelé och Scott Sinclair i offensiven men i överlag så har det ett rätt så medelmåttigt lag.

Kan faktiskt inte se någon annan utgång än att denna match kommer vara över innan halvtid för Celtics del. För när Mikael Lustig ställs mot Neymar och en ålderstigen Kolo Toure mot Luis Suarez plus en Lionel Messi någonstans mittemellan då kan det bara sluta på ett sätt.

Så att Barcelona vinner och att det blir minst två mål innan domaren blåser av för halvtid anser jag vara mycket intressant och skjuter därför in en rätt hög insats till 2.00x pengarna.

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-4-3)

osäker-spelMarc ter Stegennyckelspelare

e4a19bb134afeb0982826afe5cb511d2_400x400

(4-2-3-1)

skadad-ikonLeigh Griffithsnyckelspelare
skadad-ikonLogan Bailly