Barcelona vinner derbyt

Speltips: Barcelona -2.5
Odds: 1.925
6 Enheter

Barcelonaderby på menyn ikväll, Barcelona mot lillebrorsan Espanyol.

Brukar vara väldigt griniga matcher speciellt från de blåvitas håll, just för att Barcelona har dominerat de senaste derbyna och just för att de måste ta till alla medel för att ha en chans mot sina antagonister.

Till detta möte så ser det ut på förhand att det inte kommer kunna sluta på ett annat sätt än att Barcelona kommer vinna med marginal återigen.

Bortsett för Jeremy Mathieu så är truppen helt skadefri och det betyder att MSN på topp och en Andres Iniesta på mitten, som har sett fantastisk ut sen skadeuppehållet, kommer tvinga Espanyol att göra sitt yttersta här för att inte siffrorna ska rinna iväg.

Espanyol saknar en del starka namn i form av Victor Sanchez och brassen Léo Baptistáo. 
De är inne i en bra svit nu med tio matcher utan förlust, sex av dem oavgjorda med många av dem mållösa. Ska man utläsa något av det är de är att de har mycket svårt med målskyttet men även agerat stabilt bakåt.

Men jag tycker inte att Barca ska ha några problem med just målskyttet här. Lionel Messi är i storslagen form och med hemmaplan så vinner Barca detta med några bollar. Spelar Barcelona -2.5 till 1.925x pengarna.

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-3-3)

skadad-ikon Jeremy Mathieu

espanyol logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Victor Sánchez nyckelspelare
skadad-ikon Léo Baptistáo