Fördel Atletico Madrid

Speltips: Atletico Madrid +1 / Under 1 mål 1:a halvlek

Odds: 1,825 / 1,70

4 enheter / 4 enheter

Jag väljer att spela två sena spel i Bayern München-Atletico Madrid efter att ha sett de officiella startelvorna. Kaptenen och mittbacksgeneralen Diego Godin finns med i gästernas elva, vilket är ett oerhört plus. Atletico Madrid är i min bok världens bästa lag när det kommer till att försvara, och med uruguayanen tillbaka i laget så blir man ännu starkare defensivt.

Jag räknar med att Bayern München kommer att föra spelet ikväll och att Atletico Madrid kommer att ligga lågt och ställa in sig på kontringar då man har en 1-0-ledning att gå på – en matchbild som borde passa spanjorerna perfekt. Med det sagt så tycker jag att Bayern München är för stora favoriter här – jag spelar därför Atletico Madrid Asian Handicap +1 till oddset 1,825 hos Bet365.

Testar även Under 1 mål Asian Line i Första Halvlek till 1,70. Motiveringen är att jag tror att Bayern München kommer att vara något försiktiga inledningsvis då ett bortamål från Atletico Madrid skulle ställa till det rejält för tyskarna, samtidigt som Diego Simeones mannar som sagt lär sjunka lågt och är oerhört skickliga i sitt försvarsspel.