Bologna bryter negativ svit?

Speltips: Bologna -0,5

Odds: 1,90

4 enheter

Bologna har gått trögt på sistone och landslagsuppehållet kom nog väldigt passande för Roberto Donadonis mannar. Ser man däremot över hela säsongen så har nykomlingen gjort det bra, och inför kvällens drabbning placerar man sig på tolfte plats i Serie A.

Hemmalaget får klara sig utan bäste målskytten Mattia Destro och mittbacksgeneralen Daniele Gastaldello – två klara avbräck. Trots det så tycker jag att den förväntade startelvan ser stark ut på förhand.

Hellas Verona förlorade med 1-2 hemma mot bottenkonkurrenten Carpi senast – och känslan är att det lilla hoppet om att undvika nedflyttning, som tidigare fanns, försvann helt i och med den förlusten. Nu har man nio poäng upp till säker mark med åtta omgångar kvar att spela och frågan är ifall man överhuvudtaget tror på det själva längre.

Noterbart i övrigt är att lagets bäste målskytt Luca Toni har lämnats utanför truppen – detta då Luigi Del Neri gått ut och sagt att man vill börja bygga inför nästa säsong, där Toni inte ingår i klubbens planer.

På bortaplan har man inte vunnit en enda match den här säsongen och jag tror att man får svårt att bryta den negativa sviten ikväll. Jag ser Bologna som ett klart bättre lag och spelar den raka ettan till oddset 1,90 hos Unibet.

Bologna logo YBS

(4-3-3)

skadad-ikon Daniele Gastaldello nyckelspelare
skadad-ikon Mattia Destro nyckelspelare
skadad-ikon Archimede Morleo
skadad-ikon Ibrahima Mbaye

Hellas Verona Logo YBS

(4-2-3-1)

red-card Ante Rebic
skadad-ikon Mohammed Fares