Bologna med god segerchans

Speltips: Bologna -0,25

Odds: 2,05

5 enheter

Bologna har gått rent på hemmaplan under säsongsinledningen med tre av tre segrar. I den förra omgången tog man dessutom en meriterande poäng borta mot Inter efter en ny stark insats. Framåt gillar jag anfallstrion med Mattia Destro i spetsen, flankerad av nyförvärven Simone Verdi och Ladislav Krejci – två fina tillskott. Just Verdi har varit Bolognas kanske bästa spelare såhär långt med tre mål och en assist på sex omgångar.

Kikar vi på Genoa, däremot, så dras man med ett par tunga offensiva avbräck. Framförallt saknas bäste målskytten och nyckelspelaren Leonardo Pavoletti på grund av skada. Även anfallskollegan Lucas Ocampos ser ut att missa mötet med Bologna, samtidigt som Goran Pandev är avstängd. Det är med andra ord ett klart offensivt försvagat Genoa som reser till Bologna i helgen.

Jag gillar säsongens upplaga av Bologna och tycker – trots att man fortsatt saknar ordinarie målvakten Antonio Mirante – att man ska ha goda chanser till tre poäng hemma mot ett skadeskjutet Genoa. Bologna Asian Handicap -0,25 spelas till oddset 2,05 hos Bet365.

Bologna logo YBS

(4-3-3)

osäker-spel Antonio Mirante nyckelspelare
skadad-ikon Alfred Gomis
skadad-ikon Umar Sadiq
skadad-ikon Federico Viviani

Genoa Logo YBS

(3-4-3)

skadad-ikon Leonardo Pavoletti nyckelspelare
avstängd Edenilson
avstängd Goran Pandev
osäker-spel Lucas Ocampos