Bournemouth – Sunderland

Speltips: Bournemouth AH -1
Odds: 2,10
5 enheter

Bournemouth tar emot jumbon Sunderland hemma på Vitality Stadium.

Hemmalaget har god form trots förlusten mot Middlesbrough senast. Det ska dock sägas att man är betydligt sämre borta, där man ännu inte vunnit, än man är hemma den här säsongen. Hemma har man fina 3-1-1 och 9-4 i målskillnad. Mittfältsmotorn Harry Arter och tränare Eddie Howe har inför denna match pratat om betydelsen av att fortsätta spela offensiv fotboll på hemmaplan.

Jag blev otroligt imponerad av Bournemouth senast man spelade hemma mot Tottenham. Man gör det otroligt svårt för motståndarna att ha bollinnehav, samtidigt som man på något sätt inte har så mycket själva. Det är ett bra kollektiv med en tydlig spelidé.

Den här matchen möter man Sunderland. Ett Sunderland som ännu inte lyckats vinna. Man har även gjort minst mål i ligan och släppt in näst flest. David Moyes verkar inte ha några idéer hur han ska lösa problemen och sannolikt blir det ett tränarbyte så småningom.

Tills dess kommer jag fortsätta spela emot Sunderland och idag har Bournemouth en ypperlig chans att plocka viktiga poäng. Att spela handicap på ett lag som trots allt ska hamna på undre halvan i en tuff serie kan ses som dumt, men om vi tittar på vad marknaden erbjuder finns det fog för att syna linan på -1 på asiatiska marknaden, då Bournemouth att göra två mål ger 1,66. Detta pekar på att man tror att man även släpper in minst ett mål. Sett till oddsen och Sunderlands uddlöshet framåt gör att detta är klart värt att spela.

Sunderlands skadeproblem är fortfarande ett problem och till denna match är även John O’Shea out. Förra året vann man denna match med 2-0, något liknande idag? Jag synar Bournemouth -1 Asian Handicap till 2,10 hos Bet365.

afc-bournemouth-icon

(4-3-3)

skadad-ikon Brad Smith
skadad-ikon Marc Pugh
skadad-ikon Andrew Surman
osäker-spel Junior Stanislas

Sunderland

(4-2-3-1)

skadad-ikon John O’Shea
skadad-ikon Vito Mannone
skadad-ikon Sebastian Larsson
skadad-ikon Jan Kirchhoff
skadad-ikon Lee Cattermole
skadad-ikon Fabio Borini
osäker-spel Jason Denayer