Bournemouth – Tottenham

Speltips: Tottenham över 5.5 hörnor
Odds: 1,72
8 enheter

Tidig lördagsmatch där Tottenham jagar seger mot ett stigande Bournemouth.

Bournemouth fortsätter att imponera i Premier League och senast tog man en överlägsen seger mot Hull med hela 6-1. Spelare som Junior Stanislas, Callum Wilson och Joshua King har verkligen hittat formen. Det var länge tveksamt kring lagets kanske allra viktigaste spelare Harry Arter, som till slut kom till start i den matchen men vidare frågetecken finns inför denna.

Laget har annars god form, där man vunnit de tre senaste hemmamatcherna och har bara förlorat en av sina senaste sex matcher totalt, det mot Manchester City. Tottenham är också ett lag med god form och senaste ligamatchen mot West Bromwich får krysset ses som en plump i protokollet. Nu kommer man vara hungriga efter en seger.

Man har dock lite problem då både Harry Kane och Toby Alderweireld är borta, två av lagets viktigaste spelare. Nu har man en trupp som inte lider särskilt mycket i en sån här match, men det påverkar ändå alltid lite. Trots att man hade väldigt lätt för Bournemouth förra säsongen då man vann med 3-0 och 5-1, finns de chans för hemmalaget att störa här. Och då vet vi hur de brukar se ut för Spurs.

Tre gånger denna säsong har man misslyckats med att gå under sex hörnor, de mot Liverpool, Man City och senast Leverkusen. Annars brukar siffrorna oftast peka mot dubbelt. Vad jag kan förstå är den enda anledningen till den här låga linan på Tottenham att Bournemouth, utöver matchen mot Crystal Palace i omgång tre, inte släppte till mer än fem hörnor i någon match. Det ska det bli ändring på nu. Tottenham över 5.5 hörnor spelas med gott mod till 1,72 på Bet365.

afc-bournemouth-icon

(4-3-3)

skadad-ikon Brad Smith
skadad-ikon Lewis Cook
osäker-spel Max-Alain Gradel
osäker-spel Marc Pugh
osäker-spel Harry Arter nyckelspelare

tottenham logo ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Toby Alderweireld nyckelspelare
skadad-ikon Harry Kane nyckelspelare
osäker-spel Danny Rose