Cagliari vinner nykomlingsmöte

Speltips: Cagliari -1

Odds: 1,75

6 enheter

Cagliari är den klart starkaste Serie A-nykomlingen den här säsongen och Sardiniens stolthet har stått för ett par riktigt kvalitativa värvningar under sommaren. Mauricio Isla, Bruno Alves, Simone Padoin och Marco Borriello är några av spelarna som har anlänt och det är fyra mycket bra värvningar för en nykomling. Just Borriello har inlett starkt med fyra mål och tillsammans med anfallskollegan Marco Sau och trequartistan Joao Pedro så bildar de en tridente som håller bra Serie A-klass. Jag gillar verkligen Cagliari – som också har en spännande tränare i Massimo Rastelli – och tror att man kan nå en mittenplacering redan i år, likt Bologna ifjol.

Crotone känns oerhört svaga och allt talar för att man får väldigt svårt att undvika nedflyttning den här säsongen. Fem förluster och ett kryss har det blivit på de sex inledande omgångarna och målskillnaden 4-14 talar sitt tydliga språk. Inte många spelare håller Serie A-klass hos gästerna och mot ett klart starkare Cagliari tror jag att man får det tufft.

Rastellis mannar har två raka segrar bakom sig hemma på Stadio Sant’Elia och jag tror att den sviten förlängs på söndag eftermiddag. Det enda som egentligen talar emot ö-laget är att ordinarie målvakten Marco Storari troligtvis missar helgens match på grund av skada, men det bör inte räcka för att Crotone ska kunna störa hemmalaget.

Jag spelar Cagliari Asian Handicap -1 till 1,75 gånger pengarna hos Unibet.

cagliari-logo-ybs

(4-3-1-2)

osäker-spel Marco Storari nyckelspelare
skadad-ikon Daniele Dessena
skadad-ikon Artur Ionita
skadad-ikon Diego Farias

crotone-logo-ybs

(3-5-2)

skadad-ikon Djamel Mesbah
osäker-spel Nicolo Fazzi
osäker-spel Aleandro Rosi