Celta Vigo- Barcelona

Speltips: Barcelona och ö 2.5 mål
Odds: 1.90
5 enheter

Sista matchen från La Liga innan landslagsuppehållet spelas mellan Celta Vigo och Barcelona och efter förra årets decabel på Municipal de Balaidos där Barca förlorade med 4-1 så har de revansch att utkräva.

Barcelona spelade Champions League i onsdags mot Borussia Mönchengladbach där de inte imponerade men ändå vann matchen med 2-1.
Celta Vigo spelade de också i veckan, nämligen Europa League i torsdags där de vann med 2-0 mot Panathinaikos.
Alltså har de blåröda haft en extra vilodag mer än Celta och sådant ska inte underskattas.

Lionel Messi är fortfarande skadad men tre av tre vinster har ändå hämtats hem. Formen är därmed bra från Barcelonas sida och jag tycker det är helt klart fördel för dem i denna match.

Celta Vigo började säsongen väldigt knackigt. Målskyttet var ett stort problem och är det fortfarande till en viss del. Saknaden av Nolito som gick till Manchester City har varit märkbar.
Men de har nu tre raka segrar och kommer till matchen med bra självförtroende.

Mötena mellan dessa lag brukar alltid bli målrika. Celta bjuder alltid upp dans på hemmaplan medans Barcelona har potential och göra ett antal mål mot vilket lag som helst.
Jag tror som sagt på mål i denna match samtidigt som Barcelona ger tillbaka från förra årets torsk. Om det blir 3-0 eller en knapp 2-1 vinst för bortalaget är svårt och säga, båda scenarierna kan uppstå och därmed avstår jag handikappmarknaden.
Spelar istället att Barcelona vinner och ö 2.5 mål i matchen till 1.90x pengarna. Matchstart 20.45.

celta vigo logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Carles Planas
skadad-ikon Fabian Orellana
skadad-ikon Claudio Beauvue

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-3-3)

skadad-ikon Lionel Messinyckelspelare
skadad-ikon Samuel Umtiti