Chelsea – Liverpool

Speltips: Över 2,75 mål

Odds: 1,975

5 enheter

Omgång fem av Premier League brakar loss redan ikväll med ett riktigt supermöte då Chelsea och Liverpool drabbar samman på Stamford Bridge i London.

Nye Chelsea-tränaren Antonio Conte har fått en fin start i sin nya klubb, med tre segrar och ett kryss såhär långt i ligaspelet. Italienaren har framförallt fått fart på lagets anfallsspel – och stjärnor som Diego Costa och Eden Hazard har återvänt till gammal god form.

Värt att nämna i hemmalägret är att lagkaptenen John Terry missar kvällens match på grund av skada, vilket givetvis är ett avbräck då det sällan är optimalt att ändra på ett mittbackslås.

Detta innebär att nyförvärvet David Luiz ersätter – ett frågetecken i min bok, även om jag tror att det kan bli bra på sikt.

Liverpool var väldigt bra senast då regerande mästarna Leicester kördes över med 4-1 på Anfield.

Offensivt ser det mycket bra ut med formstarka spelare som Roberto Firmino och nye Sadio Mané. Dessutom var viktige Philippe Coutinho tillbaka förra helgen, vilket stärker gästernas redan vassa offensiv ytterligare.

Defensivt finns det däremot tydliga brister hos Liverpool, vilket klasspelare som Hazard och Costa borde kunna utnyttja.

Jag tror på en riktigt sevärd match med flera målchanser åt båda håll. Mitt spel blir därför Över 2,75 mål till oddset 1,975 hos Bet365.

chelsea-logo-ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon John Terry nyckelspelare
skadad-ikon Marco van Ginkel
skadad-ikon Kurt Zouma

liverpool logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Ragnar Klavan
skadad-ikon Sheyi Ojo
osäker-spel Emre Can
osäker-spel Joe Gomez