Det luktar mål

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
5 enheter

Tror på en fartfylld match mellan två offensivt lagda lag. Espanyol mot Celta Vigo kommer bjuda på mål.

Espanyol har hittills gjort nio mål på fyra matcher i La Liga. Fyra av dem kom i och för sig mot Sevilla men målproduktionen får ändå ses som godkänt.

Celta Vigo har haft det lite tuffare på den fronten i inledningen. Mycket av det har berott på avsaknaden av Nolito som drog till Manchester City i somras.
Men de sitter trots allt fortfarande på en bra offensiv med Giuseppe Rossi, Iago Aspas och Fabian Orellana.

Sistnämnde är tyvärr skadad och inte tillgänglig men det finns fullgoda ersättare i John Guidetti eller Pione Sisto. Jag ser det som en tidsfråga innan målen kommer börja komma.

Gerard Moreno och Leo Baptistao som är spjutspetsarna där fram för Espanyol är två lirare som besitter stor kvalité. Båda gjorde bl.a. varsitt mål i vinsten mot Osasuna i veckan och kommer bli en tuff nöt och knäcka för Celta Vigos försvar.

Espanyol har inte hållit nollan ännu denna säsong och har ett svajigt försvar och det kan man väl säga om Celta Vigo också även om de har förmågan och kontrollera sina matcher mer. 
Båda lagen lägger sitt fokus på anfallsspelet och kommer komma till matchen med höjd lagmoral och självförtroende efter sina segrar i förra omgången.

Spelar att båda lagen gör mål till 1.80x pengarna på Bet365.
Matchstart 20.30.

espanyol logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Pablo Piattinyckelspelare
skadad-ikon Alvaro Vázquez

celta vigo logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Carles Planas
skadad-ikon Fabián Orellananyckelspelare
skadad-ikon Claudio Beauvue