Dortmund siktar på seger

SPELTIPS: Dortmund -1,5

ODDS: 2,02

4 ENHETER

Legia Warszawa tar sig an Borussia Dortmund på hemmaplan i den första omgången av årets Champions Leagues gruppspel.

Tränaren Besnik Hasi har inte fått någon bra start på säsongen med sitt Legia Warszawa. Laget har förlorat tre av det senaste fem matcherna, något som har resulterat i att laget befinner sig på en 13:e plats i ligan efter åtta omgångar spelade.

Nu ställs man mot ett revanschlystet  Dortmund som inkasserade sin första ligaförlust i helgen mot nykomlingen Rasenballsport Leipzig.

Dortmund reser till Polen med målet att säkra en vinst och ta med sig en så bra målskillnad som möjligt. Detta skulle ge den tyska storklubben ett bra utgångsläge i gruppen där även Real Madrid och Sporting Lissabon härjar.

Thomas Tuchel kommer ställa upp ett hungrigt offensivt lag som kommer vilja stryka över helgens förlust med en fin seger ute i Europa.

Med nyförvärven Andreas Schürrle, Ousmane Dembele och Mario Götze besitter man en kreativiteten och fart som endast få lag har. Kombinera denna trio med klubbens målkung, Aubameyang, och man får ett sylvasst anfall som besitter flera spelkombinationer som kan resultera i mål.

Jag spelar därför på Dortmund -1,5 asian handicap med oddset 2,02 hos Unibet.

legia
dortmund

skadad-ikon Marco Reus nyckelspelare

skadad-ikon Sven Bender

skadad-ikon Neven Subotic

skadad-ikon Erik Durm