Ensidigt möte att vänta

Speltips: Över 2.5 mål och BLGM Nej
Odds: 3.60
3 enheter

Hittat ett spel från lunchmatchen i La Liga och denna gång en intressant högoddsare.

Barcelona möter återigen en nykomling och dennangång  är det är den lilla klubben Leganés från Madrids utkanters står på andra sidan, som förövrigt gör sin debut i högsta divisionen.
På papprena ska detta vara en walk in the park för gästerna. Men Leganés har börjat säsongen bra med 4 poäng tagna bl.a. genom att spela 0-0 mot Atletico Madrid. 
Men efter förra omgångens plump hemma mot Alavés så är det nog ingen risk för underskattning från gästerna, istället kommer det nog komma en reaktion från Barcas sida.

Det kommer komma mål och att de kommer signeras av MSN är garanti. Alla tre, Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar var totalt dominanta i förnedringen med 7-0 mot Celtic och visade att de kommer slå alla möjliga målrekord även iår.

Mittbackslåset med Gerard Pique och Samuel Umtiti har också sett oerhört stabilt ut. Förväntar mig ett Barca med högt bollinnehav som kommer nöta ner Leganés. Hemmalaget kommer möjligtvis stå på bra till en början genom att ligga i handbollsförsvar men när Barca väl fått in sitt första mål så kommer nog även båda tvåan och trean som ett brev på posten.

Båda lagen är förövrigt skadefria.

Leganés ska helt enkelt inte ha mycket att säga till om i denna match, framförallt inte offensivt. 
Så jag spelar att det kommer bli minst tre mål i matchen och att inte båda lagen gör mål till 3.60x pengarna.

Ska vi säga 0-3 till Barcelona?

Leganés

(4-2-3-1)

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-3-3)