Formsvagt Arsenal förlorar?

Speltips: Everton DnB

Odds: 1,925

5 enheter

Everton är i ganska bra form för tillfället med tre segrar på lagets fyra senaste matcher. I lördags besegrades Chelsea med 2-0 i FA-cupen efter två nya mål från Romelu Lukaku. Just Lukaku har varit otroligt bra den här säsongen och skuggar Harry Kane och Jamie Vardy i Premier Leagues skytteligatopp.

Noterbart är att rutinerade Gareth Barry blev utvisad mot Chelsea och därmed missar helgens ligamöte med Arsenal på grund av avstängning. Tränare Roberto Martinez förfogar dock över en bred trupp och även om det är ett avbräck så är det inget oersättligt sådant.

Everton har stört flera topplag tidigare och jag tror att man har goda chanser att göra det på nytt här. Den stora anledningen till det är Arsenals mycket tuffa spelschema. På onsdag kväll väntar returmöte på Camp Nou mot Barcelona i Champions League, vilket innebär att gästerna endast får två dagars vila innan Everton väntar på Goodison Park i lördagens tidiga Premier League-match – allt annat än optimala förutsättningar för Arsenal alltså.

Arsenal är dessutom i dålig form med flera poängtapp i bagaget. Lägg därtill att man fortsatt saknar ordinarie målvakten Petr Cech på grund av skada. På skadelistan finns även Aaron Ramsey, Santi Cazorla och Alex Oxlade-Chamberlain.

Jag gillar med andra ord Everton-sidan här och väljer att spela Everton Draw No Bet tidigt till 1,925 gånger pengarna hos Bet365.