Stark feeling för mål i Turin

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2,20

8 enheter

Mycket pekar mot en målrik tillställning när två offensivt spelande lag i form av Torino och Fiorentina möts på söndag.

Torino tog en tung trepoängare förra helgen då Roma besegrades med 3-1 i en oerhört böljande tillställning med mängder av målchanser. Efter två mållösa matcher i följd så var det tydligt hur beroende man är av Andrea Belotti, när den italienske landslagsmannen var tillbaka senast och målade direkt. Det var Belottis femte mål den här säsongen och med honom på plan så får Torino en helt annan tyngd i anfallsväg. Bredvid honom finns spanjoren Iaqo Falque, som också har inlett säsongen starkt.

Dessutom kan det vara dags för ett inhopp för profilvärvningen Adem Ljajic, som har dragits med skadeproblem under säsongsinledningen, men var tillbaka på bänken mot Roma.

Med honom på plan skulle Torino få ytterligare en dimension offensivt med serbens kreativitet, målfarlighet och förmåga att assistera en sådan som Belotti.

Defensivt finns det däremot fortsatt frågetecken och ifall Roma bara hade varit lite effektivare framför mål senast så borde man ha gjort ett par mål till.

Man ska ha i åtanke att hemmalaget har en helt ny försvarslinje jämfört med ifjol efter att ha tappat Kamil Glik, Nikola Maksimovic och Bruno Peres i somras, samtidigt som vänsterbacken Cristian Molinaro är skadad. Detta ska ett i grunden offensivt skickligt Fiorentina kunna utnyttja.

Förutsättningarna finns alltså definitivt för att vi ska få se en hel del mål här – och jag har mycket svårt att se varför marknaden tror på en tillknäppt historia. När vi får finfina 2,20 gånger pengarna för Över 2,5 mål så tvekar jag inte en sekund, utan spelar istället det med ganska tung insats.

torino logo ybs

(4-3-3)

avstängd Giuseppe Vives
skadad-ikon Cristian Molinaro
skadad-ikon Maxi Lopez
skadad-ikon Danilo Avelar
skadad-ikon Arlind Ajeti
osäker-spel Joel Obi

fiorentina logo ybs

(3-4-2-1)