Fiorentina – Milan

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2,05

6 enheter

Helgens stora höjdpunkt i Serie A är utan tvekan stormötet mellan Fiorentina och Milan – en match som jag tror kan bli underhållande och målrik.

Fiorentina har blandat och gett under säsongsinledningen med två segrar, ett kryss och en förlust såhär långt. Man har inte riktigt fått anfallsspelet att klaffa till hundra procent ännu, men där finns helt klart potential med spelare som Borja Valero och Nikola Kalinic för att nämna två. Dessutom fick Khouma Babacar måla senast mot Udinese – och han ser ut att få förnyat förtroende tillsammans med Kalinic mot Milan, vilket ger Fiorentina lite mer tyngd i boxen jämfört med när Josip Ilicic spelar, något som inte behöver vara fel.

Milans form är stigande efter två raka segrar mot Sampdoria och Lazio. Carlos Bacca har visat fin form med fem gjorda mål och nu är också M’Baye Niang tillbaka från skadebänken – en underskattad spelare för Milans offensiv. Framåt finns även Suso som gjorde det bra i Genoa förra säsongen, och har fortsatt på den inslagna vägen i Milan med ett mål och två assist såhär långt.

Såväl Fiorentina som Milan tränas av två anfallsinriktade tränare och man vill spela en offensiv fotboll. Samtidigt finns det brister defensivt hos båda lagen.

Det ska även tilläggas att ”La Viola” ser ut att få klara sig utan ordinarie mittbacken Davide Astori, medan Milan fortsatt saknar stabile vänsterbacken Luca Antonelli.

Jag tror med andra ord på nätrassel här och spelar Över 2,5 mål till oddset 2,05 hos Bet365.

fiorentina logo ybs

(3-4-1-2)

osäker-spel Davide Astori

Milan

(4-3-3)

skadad-ikon Luca Antonelli
skadad-ikon Andrea Bertolacci
osäker-spel Josè Sosa
osäker-spel Mati Fernandez
osäker-spel Cristian Zapata