Formstarkt Torino vinner?

Speltips: Över 2,5 mål / Torino -0,25

Odds: 1,95 / 1,95

5 enheter / 5 enheter

Ett formstarkt Torino gästas på söndag eftermiddag av Simone Inzaghis Lazio i en potentiellt mycket fin match.

Torino imponerar verkligen på mig för tillfället. Senast kördes Palermo över med 1-4 på bortaplan och dessförinnan besegrades såväl Fiorentina som Roma. Tränare Sinisa Mihajlovic förfogar över ett riktigt starkt lag och när man nu kan formera i stort sett bästa möjliga startelva så ser det onekligen spännande ut.

Senast mot Palermo var Adem Ljajic tillbaka i elvan efter att ha dragits med skadeproblem. Serben presenterade sig direkt med två mål – och tillsammans med sylvasse målskytten Andrea Belotti och succényförvärvet Iago Falque bildar dem, som jag har varit inne på tidigare, en av ligans skickligaste anfallstrios.

Lazio åkte på ett överraskande poängtapp senast då man bara fick 1-1 hemma mot Bologna.

Annars har man stått för en ganska bra säsongsinledning med fyra segrar, två kryss och två förluster på åtta matcher. Tidigare Torino-spelaren Ciro Immobile har levererat direkt och gjort fem mål hittills och det finns ytterligare offensiv kraft att tillgå i form av Keita Baldé och Felipe Anderson.

Nu dras man dock med stora skadeproblem defensivt, där försvarskuggen Stefan de Vrij saknas – ett blytungt avbräck. Dessutom är de båda vänsterbackarna Stefan Radu och nye Jordan Lukaku out, vilket ytterligare försvagar gästernas backlinje. På mittfältet saknas dessutom kaptenen Lucas Biglia sedan tidigare – en spelare som betyder en hel del för lagets defensiva spel.

För att summera det hela så har jag hittat två speltips här. Först och främst så tror jag på mål. Det sprudlar som sagt om Torinos offensiv, samtidigt som Lazio har vassa spelare i anfallsväg, men har problem i de bakre leden. Goda förutsättningar för nätrassel med andra ord, vilket gör att jag spelar Över 2,5 mål till oddset 1,95.

Jag spelar även Torino Asian Handicap -0,25 då jag tycker att hemmalaget ser mycket fina ut för tillfället, inte minst i och med Adem Ljajic inträde i laget. Det i kombination med Lazios skadebekymmer defensivt gör att jag tror på Turin-laget.

torino logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Cristian Molinaro
osäker-spel Lorenzo De Silvestri

lazio logo ybs

(4-1-4-1)

skadad-ikon Stefan de Vrij nyckelspelare
skadad-ikon Lucas Biglia nyckelspelare
avstängd Stefan Radu
skadad-ikon Bastos
skadad-ikon Jordan Lukaku
osäker-spel Ricardo Kishna
osäker-spel Sergej Milinkovic-Savic