Frosinone – Palermo

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,80

4 enheter

Söndagen inleds med ett tidigt bottenmöte i Serie A mellan 18:e placerade Frosinone och 19:e placerade Palermo.

Med tanke på att båda lagen befinner sig under nedflyttningsstrecket så kommer inget av lagen att nöja sig med en poäng här, vilket talar för en öppen tillställning. Kikar vi på Palermos senaste fyra matcher så har samtliga gått över 2,5-målslinan, medan Frosinone har tagit sig över samma lina i tre av lagets fyra senaste matcher.

Det finns stora defensiva brister hos såväl Palermo som Frosinone, samtidigt som det finns poängspelare på planen i form av Daniel Ciofani, Franco Vazquez och Alberto Gilardino.

Värt att nämna är också att Federico Dionisi och Paolo Sammarco, som är två viktiga offensiva kuggar hos hemmalaget, finns med i matchtruppen efter att ha dragits med skadebekymmer och varit tveksamma till spel.

Framförallt är det ändå båda lagens enorma poängbehov som gör att jag tror på en böljande och chansrik tillställning. Tar det ena laget ledningen så måste helt enkelt det andra framåt eftersom tre poäng är mer eller mindre ett måste. Över 2,5 mål spelas därför till 1,80 gånger pengarna hos Unibet.

frosinone logo ybs

(4-4-2)

red-card Arlind Ajeti
red-card Raman Chibsah

palermo logo ybs

(4-3-1-2)

red-card Aljaz Struna
red-card Roberto Vitiello