Frosinone – Sassuolo

Speltips: Över 2,75 mål

Odds: 1,88

5 enheter

Med bara två omgångar kvar av Serie A-säsongen så är det många lag som inte har något att spela för – två lag som däremot har det är Frosinone och Sassuolo, som drabbar samman på söndag eftermiddag.

Frosinone har fyra poäng upp till säker mark och måste med andra ord vinna här för att hoppet om att undvika nedflyttning ska kunna leva vidare.

Sassuolo, i sin tur, jagar en plats i Europa kommande säsong och kommer definitivt att gå för tre poäng här även dem, vilket bådar för en underhållande tillställning.

Vi vet också att gästerna förespråkar en anfallsinriktad fotboll och att man är skickliga i den sista tredjedelen, med spelare som Domenico Berardi och Nicola Sansone i spetsen.

Värt att notera från 1-0-segern mot Hellas Verona senast var också att viktige offensive mittfältaren Simone Missiroli hoppade in efter en tids skadeproblem. Han lär finnas med på bänken nu tillsammans med Gregoire Defrel (7 mål), som har dragits med en huvudskada – två vassa offensiva alternativ att byta in under matchens gång.

Jag tror som sagt på en böljande tillställning mellan två lag som inte kommer att nöja sig med något annat än tre poäng. Över 2,75 mål spelas därför till oddset 1,88 hos Unibet.

frosinone logo ybs

(4-4-2)

red-card Raman Chibsah
red-card Mirko Gori
skadad-ikon Nicola Leali

Sassuolo YBS

(4-3-3)

skadad-ikon Davide Biondini
skadad-ikon Emanuele Terranova
skadad-ikon Luca Antei
skadad-ikon Karim Laribi