Hellas Verona – Frosinone

Speltips: Hellas Verona -0,5

Odds: 1,825

5 enheter

Om Hellas Veronas hopp om att undvika nedflyttning ska leva vidare så krävs det att man vinner hemma mot bottenkonkurrenten Frosinone på söndag. Jag tror att man har goda chanser att göra just det.

3-0-förlusten mot Napoli förra helgen lägger jag ingen större vikt vid, inte minst då Hellas spelade med en man mindre under halva matchen. Dessförinnan besegrades dock Bologna med 0-1 efter en mycket stabil insats från Verona-laget.

Skadeläget är bra hos hemmalaget, som endast saknar avstängde vänsterbacken Samuel Souprayen.

Glädjande är att bäste målskytten Luca Toni ser ut att återvända till startelvan efter att ha lämnats utanför truppen i de senaste matcherna på grund av icke fotbollsmässiga skäl.

Nu möter man ett Frosinone som är uruselt på bortaplan, där man har förlorat tolv av 15 matcher den här säsongen. Inför sexpoängsmatchen mot Hellas Verona så saknar man dessutom ordinarie mittbacksduon Blanchard-Ajeti. Detta innebär att man tvingas spela Adriano Russo och Vasyl Pryima istället, som tillsammans medverkat i ynka sju matcher den här säsongen – en klar defensiv försvagning med andra ord. Det finns dessutom frågetecken för anfallaren Federico Dionisi, som har gjort åtta mål den här säsongen, samtidigt som viktige mittfältaren Paolo Sammarco definitivt är out.

Jag tror att Hellas greppar tag om det sista halmstrået i kampen om fortsatt Serie A-spel och spelar den raka ettan till 1,825 hos Bet365.

Hellas Verona Logo YBS

(4-4-2)

red-card Samuel Souprayen
osäker-spel Mohammed Fares

frosinone logo ybs

(4-3-3)

red-card Leonardo Blanchard nyckelspelare
red-card Arlind Ajeti
osäker-spel Daniel Pavlovic
osäker-spel Federico Dionisi nyckelspelare
skadad-ikon Paolo Sammarco nyckelspelare
osäker-spel Francesco Bardi