Hellas Verona – Sampdoria

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,975

5 enheter

Hellas Verona har sett förbättrat ut sedan Luigi Del Neri tog över som tränare för klubben, men framförallt har man blivit betydligt målgladare. Man både gör och släpper in många mål, och på lagets fem senaste matcher har man målskillnaden 10-12 – alltså ett snitt på 4,4 mål per match. I och med att man fortsatt placerar sig sist i Serie A så måste man gå för tre poäng i varje match – inte minst hemma på Stadio Bentegodi. Nu saknas förvisso Giampaolo Pazzini, vilket är ett offensivt minus, men jag ser trots det goda chanser för hemmalaget att måla här.

Även Sampdoria tenderar att vara inblandade i målrika tillställningar. Vincenzo Montella förespråkar som vi alla vet en anfallsinriktad fotboll och man går sällan mållösa med honom vid rodret.

Defensiven, däremot, är väldigt svag och den stora orsaken till att man kämpar för att undvika nedflyttning med elva omgångar kvar att spela.

Även om Joaquin Correa, som har varit bra på sistone, nu är avstängd så bör gästerna ha goda chanser att hitta nätet mot ligajumbon Hellas Verona, som måste öppna upp sig bakåt i jakten på en seger. Positivt är att Antonio Cassano ser ut att starta och därmed bilda anfallspar med Fabio Quagliarella. Jag spelar Över 2,5 mål till oddset 1,925.

Hellas Verona Logo YBS

(4-4-2)

red-card Giampaolo Pazzini
skadad-ikon Federico Viviani
skadad-ikon Samuel Souprayen

sampdoria

(3-4-1-2)

red-card Joaquin Correa
skadad-ikon David Ivan
skadad-ikon Carlos Carbonero
skadad-ikon Jacopo Sala