Hertha Berlin mot Hamburg SV

SPELTIPS: ÖVER 2,5 MÅL

ODDS: 2,08

4 ENHETER

Hamburg reser till huvudstaden för att ta sig an Hertha Berlin.

Hemmalaget Berlin har inlett säsongen bra. Endast en förlust på det fem inledande matcherna i Bundesliga och denna förlust var mot Rekordmeister FC Bayern München.

Förra helgen spelade Hertha 3:3 mot Frankfurt, en match som bjöd på en hel del dramatik, något som hemmalaget har bjudit på hela säsongen.

Alla matcher som Pal Dardáis manskap har spelat har minst två mål fallit.

Nu tar man sig an ett skakigt Hamburg som tidigare under veckan sparkade sin tränare Bruno Labbadia och ersätta honom med Markus Gisdol.

Hamburg har haft en tung säsonginledning, endast en poäng på fem matcher har resulterat i att laget för tillfället ligger på en 17:e plats.

Försvarsmässigt har det inte sett så bra ut för Ekdal och hans HSV – tio insläppta på 5 matcher, visar på ett bristande försvarsspel. Det har heller inte fungerat så bra framåt för Hamburg.

Med den nya tränaren Gisdol kommer spelarna vilja visa upp sin bästa sida. Detta kommer leda till misstag, då vissa spelare kommer ta sig vatten över huvudet, medan andra kommer våga ta steget och gör det där lilla extra som kommer leda till något bra.

Ett hemmastarkt Berlin kommer inte hålla igen på Olympiastadion, medan bortalaget HSV kommer göra allt i sin makt för att visa att de kan – var beredd på en riktig underhållande Bundesligamatch.

Jag spelar därför på över 2,5 mål till oddset 2,08 hos Unibet. 

Hertha Berlin Logo YBS
hamburg

(4-2-3-1)

skadad-ikon Darida

skadad-ikon Duda

osäker-spel Kalou

(4-2-3-1)