Hett cupmöte

Speltips: Ö 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.83
7 Enheter

Det är en underhållande åttondel i spanska Copa del Rey vi har framför oss. Matcherna mellan Real Madrid och Sevilla brukar vara sevärda historier.
Senast de möttes var i supercupfinalen där andalusierna ledde fram till den 92 minuten innan en viss Sergio Ramos nickade in kvitteringsmålet. En match som senare slutade med förläggning som Cristiano Ronaldo avgjorde till 3-2 för marängerna.

Inför denna drabbning tycker jag allt talar ytterligare för en målfest. Sevilla är inget lag som kommer lägga sig i defensiven och spela på resultat bara för de spelar på bortaplan. Jorge Sampaolis mannar kommer spela en aggressiv och snabb fotboll som kommer tvinga hemmalaget till att göra detsamma

Real Madrid saknar både Sergio Ramos och Pepe i defensiven plus en Gareth Bale i offensiven. Tre tunga avbräck som säkert positivt kan påverka Sevillas chanser till mål.

Även bortalaget har en del skador, Adil Rami, Sergio Escudero och Daniel Carrico är alla startspelare i backlinjen och det kommer i sin tur leda till att även Real Madrid inte kommer ha problem med att skapa chanser. 
Viktigt är då för Sevilla att målskörden har imponerat.
16 mål de senaste tre matcherna är facit och av dem har deras strikers Luciano Vietto och Wissam Ben Yedder stått för nio av dem tillsammans. Sylvassa!

Summa summarum så ser jag inte varför båda lagen inte ska kunna göra ett par mål här. Sargade backlinjer mot formstarka anfallare talar för mål. Båda lagen är dessutom utvilade efter lite ledighet så full fart från start förväntas.

Spelar ö 2.5 mål & BLGM till 1.83 med en lite högre insats.

Real-Madrid-FC-Logo

(4-3-3)

skadad-ikon Pepe
skadad-ikon Gareth Balenyckelspelare
avstängd Sergio Ramosnyckelspelare

sevilla logo ybs

(4-1-4-1)


avstängd
 Adil Rami
skadad-ikon Sergio Escudero
skadad-ikon Daniel Carrico
skadad-ikon Carlos Fernandez
skadad-ikon Benoit Tremoulinas
skadad-ikon Michael Krohn-Dehli