Hett lunchmöte på Mestalla

Speltips: Atletico Madrid ö 1.5 mål
Odds: 2.00
7 Enheter

Pampigt lunchmöte på Mestalla mellan Valencia mot Atletico Madrid har vi på menyn denna helg.

Valencia har nu två raka segrar i ligan efter att ha kickat sin tränare. Båda med uddamålet och med ett spel som inte imponerat trots överskådligt motstånd. Deras försvar är fortfarande svajigt och till matchen kommer inte viktige mittbacken Ezequiel Garay komma till spel.

Bortamatchen på Mestalla har tidigare säsonger alltid varit den topp tre tuffaste matchen i La Liga. Även om den traditionen inte varit lika påtaglig senaste säsongerna så är det ändå en match som man ska ha respekt för som motståndare oavsett vilken form Valencia har.

Atletico Madrid vann på ett imponerande sätt mot Bayern München i veckan med 2-0 och det känns som de bara blir starkare för varje ny säsong. Försvaret är som alla vet förmodligen det bästa i världen samtidigt som de bjuder på en frejdig offensiv när de tillåts.

Till matchen kommer inte mittbackarna Jose Giménez och viktige Diego Godin  vara med pga skador och det är tunga avbräck defensivt för huvudstadslaget.
Så jag tror de kommer bli svårt för Atletico Madrid och vinna en sådan här match med 1-0 med de tappen och de är nog tvungna att göra minst två mål.

När Valencia spelar på hemmaplan så bjuder de oftast upp till dans och kan hota många topplag om de har en bra dag. Samtidigt som vi nämnt innan så blir det tufft för deras backlinje att hålla spelare som Antoine Griezmann och Yannick Carrasco i koppel en hel match.

Jag tror på Atletico Madrid i detta möte pga deras form och kvalité och förväntar mig att de gör minst två mål i matchen till 2.00x pengarna. Matchstart 12.00 på söndag.

Valencia logo YBS

(4-2-3-1)

skadad-ikon Santi Mina
skadad-ikon Mathew Ryan
skadad-ikon Ezequiel Garaynyckelspelare

Atletico Madrid Logo YBS

(4-4-2)

skadad-ikon Diego Godinnyckelspelare
skadad-ikon José Giménez
skadad-ikon Agusta Fernández
skadad-ikonAlessio Cerci
skadad-ikon Moya
osäker-spel Tiago