IFK Norrköping – Helsingborgs IF

Speltips: Över 3 mål

Odds: 1,975

5 enheter

Serieledande Norrköping gästas ikväll av ett formstarkt Helsingborg, ett möte där jag tror att vi kan förvänta oss en hel del mål.

Norrköping har varit oerhört målglada såhär långt och gått över 2,5-linan i samtliga sex matcher i Allsvenskans hittills. Det har även Helsingborg varit, som har passerat samma lina vid fem av sex tillfällen. Gästerna har vunnit tre raka matcher, i vilka man har gjort totalt åtta mål, och verkligen fått fart på sin offensiv med Jordan Larsson, Linus Hallenius och Darijan Bojanic i spetsen.

Samtidigt tycker jag att Norrköping spelar seriens bästa anfallsfotboll – inte minst hemma på Parken, där man har gjort 11 mål på de tre senaste matcherna. Christoffer Nyman och Arnor Traustason är oerhört skickliga och nu är dessutom nyckelspelarna Emir Kujovic och Nicklas Bärkroth tillbaka efter att båda dragits med skador, vilket ytterligare stärker en redan stark offensiv.

För att sammanfatta det hela så tror jag stenhårt på en målrik tillställning då vi har att göra med två offensivt skickliga lag, där det samtidigt finns brister defensivt – framförallt hos HIF. Det ska även nämnas att Norrköping saknar långtidsskadade förstemålvakten David Mitov-Nilsson – ett tungt defensivt avbräck.

Jag har spelat Över 3 mål Asian Line till oddset 1,975 hos bet365.

ifk norrköping logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon David Mitov-Nilsson nyckelspelare

Helsingborg logo YBS

(4-4-2)

skadad-ikon Carl Johansson
skadad-ikon Matt Pyzdrowski
skadad-ikon Viktor Ljung
skadad-ikon Mikael Dahlberg
skadad-ikon Andreas Landgren