Ingen enkel resa för Barcelona

Speltips: Barcelona vinner och båda lagen gör mål
 – Ö 1.25 mål ht
Odds: 2.87 – 2.00
3 Enheter – 5 Enheter

Det här är en drabbning som har stor chans att bli målrik. Borussia Mönchengladbach hemma på Borussia Park är ett lag som spelar med högt självförtroende och fart. Tre av tre segrar hittills på hemmaplan är facit i år. Så det blir ingen walk in the park för Barcelona som mot Celtic(7-0) förra gången det begavs sig i Champions League.

Lionel Messi saknas, samt Samuel Umtiti i Barcelona samtidigt som Borussias enda riktiga avbräck är backen Tobias Strobl. Viktigt för dem är att deras viktige anfallare Raffael verkar vara fit for fight efter ett kortare  skadeuppehåll och det kommer nog ingjuta självförtroende i laget.

Barcelona spelade utan Messi i helgen och vann med komfortabla 0-5 mot Sporting Gijón. Nu trappas nivån upp en aning och det ska bli intressant och se hur mycket argentinaren kommer saknas.

Förra säsongen var han borta nio matcher och då vann Barcelona åtta och spelade oavgjort en. De har såpass bra ersättare som är inpräntade i spelet att de fortfarande ska vinna mot Borussia Mönchengladbach. 
Med Messi så hade sjävklart chanserna varit mycket större, men firma Luis Suarez och Neymar får helt enkelt lösa det utan sin amigo.
Får också komma ihåg att enda gången hittills denna säsong Borussia stött på kvalificerat motstånd var mot Manchester City och den matchen var de helt chanslösa och förlorade med 4-0.
Jag tror som sagt att Barcelona löser en seger här men tror heller inte tyskarna kommer vara ofarliga framåt. Katalanerna har släppt in mål i fyra av sex matcher i La Liga och med Raffael tillbaka tillsammans med Thorgan Hazard på topp så tror jag de kommer skapa en del oro.

Tror därmed att spanjorerna vinner samtidigt som det bjuds på mål från båda lagen.
Spelen blir: Barcelona vinner och båda lagen gör mål till 2.87x samt att det blir över 1.25 mål i första halvlek(halva insatsen tillbaka vid ett mål) till 2.00x pengarna.
Matchstart 20.45.

monchen-logo-ybs

(3-4-3)

skadad-ikon Marvin Schulz
skadad-ikon Tobias Strobl
skadad-ikon Josip Drmic
skadad-ikon Mamadou Doucoure
skadad-ikon Alvaro Dominguez

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-3-3)

skadad-ikon Lionel Messinyckelspelare
skadad-ikon Samuel Umtiti