Inter tar tredje raka

Speltips: Inter -1

Odds: 1,725

6 enheter

Efter en jobbig säsongsinledning för Inter under nye tränaren Frank de Boer så har man höjt sig den senaste veckan och inkasserat två raka segrar. Först vände man underläge till seger med 2-1 hemma mot Juventus efter en mycket imponerande insats. I onsdags följde man sedan upp den bedriften genom att komfortabelt avfärda Empoli med 0-2 efter två nya mål från Mauro Icardi, som redan har gjort sex mål den här säsongen och ser stekhet ut för tillfället.

Nu får man dessutom tillbaka offensive nyckelspelaren Ever Banega, som var avstängd senast – ett jätteplus då han är oerhört viktig för lagets anfallsspel med sin kreativitet och fina passningsfot.

Tillsammans med en formstark Icardi och fina yttrar i form av Antonio Candreva och Ivan Perisic så bildar de ligans, enligt mig, näst bästa offensiv efter Juventus.

Värt att nämna är också att de Boer har en helt skadefri trupp att tillgå inför mötet med Bologna på söndag. Läget ser med andra ord klart bättre ut för hemmalaget nu jämfört med för någon vecka sedan.

Bologna är ett ganska stabilt lag, men man har tagit sina segrar på hemmaplan mot svagare motstånd som Crotone och Cagliari. På bortaplan har man åkt på större förluster som 5-1 mot Torino och 3-1 mot Napoli. Noterbart är att ordinarie målvakten Antonio Mirante har missat de tre senaste matcherna på grund av skada och med största sannolikhet även saknas den här gången.

Jag tror att Inter bygger vidare på sin fina trend och städar av Bologna relativt enkelt här. Inter Asian Handicap -1 spelas till 1,725 gånger pengarna hos Bet365.

inter logo

(4-2-3-1)

Bologna logo YBS

(4-3-3)

avstängd Federico Di Francesco
osäker-spel Antonio Mirante
skadad-ikon Alfred Gomis
skadad-ikon Umar Sadiq
osäker-spel Federico Viviani