Kvällsmatch i Premier League

SPELTIPS: BÅDA LAGEN GÖR MÅL
ODDS: 1,80
8 ENHETER 

 

Intressant kvällsmatch i lördagens Premier League mellan Liverpool och regerande mästarna Leicester.

Efter premiärsegern mot Arsenal var det nog många Liverpool-supportrars förhoppningar som höjdes till skyarna. Trots tre insläppta mål visade man prov på en imponerande offensiv med Coutinho och Mané i spetsen. Sedan kom bakslaget mot Burnley, där man var bedrövliga i sista tredjedelen, och krysset mot Tottenham.

Sex insläppta mål på tre matcher är så klart inte godkänt och inför denna drabbning talar inte mycket för att det ska bli bättre. Skador på Sakho, Klavan och Can innebär att Klopp förmodligen kommer tvingas ställa en extremt offensivt balanserad elva på planen, där James Milner lär fortsätta som vänsterback. Något som passar kontringsskickliga Leicester som handen i handsken.

Efter den snöpliga förlusten mot Hull i premiären har Leicester tagit sig samman. 0-0 mot Arsenal och seger senast mot Swansea tyder på att man är på rätt spår. Att Vardy och Mahrez valde att stanna var förstås otroligt viktigt för laget och trots tappet av Kanté är man inte så mycket svagare på pappret. Nu har man även plockat in duktige Islam Slimani som kan avlasta anfallet och sparkapital finns i Gray och Kaputska.

Den här matchen inleder en tuff period för laget med 7 matcher på 23 dagar, där Ranieri kommer behöva använda laget klokt. Här tror jag att man kommer spela kompakt och kontra, vilket också är det man gör bäst. Av den anledningen bör Musa gå före Okazaki, även om båda är snabba. Mendy är skadad vilket öppnar upp för ännu en start för Amartey, men King kan också vara aktuell.

Liverpool spelar sin första hemmamatch på ett nyrenoverat Anfield här, så räkna med att man är taggade. Dock syns fortfarande brister i den höga pressen och det kommer finnas ytor för Leicester att spela på. Jag tror det finns goda chanser att se en hel del mål och att minst ett av dem kommer glida in bakom Mignolet.

Därför spelar jag att båda lagen gör mål till 1,80 hos bet365.

liverpool logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Ragnar Klavan

skadad-ikon Emre Can

skadad-ikon Mamadou Sakho

skadad-ikon Joe Gomez

skadad-ikon Oluwaseyi Ojo

osäker-spel Loris Karius

leicester logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Jeffrey Schlupp

skadad-ikon Nampalys Mendy