Jämnare än förväntat?

Speltips: BLGM, +2.25 Deportivo La Coruna
Odds: 1.95, 1.750
6 enheter, 4 enheter

I de senaste 20 matcherna för Real Madrid så har de endast hålla rent bakåt i två av dem. Bara den statistiken tycker jag gör att dessa båda spel har värde.

Los blancos som har haft ett tufft schema de senaste två veckorna kommer låta spelare som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Luka Modric börja på bänken. Även om det kommer komma in hungriga ersättare i form av Alvaro Morata och Marco Asensio så kommer kvalitén sjunka.

När de även kommer formera ett mittfält med tre defensivt inriktade mittfältare så tror jag inte på någon direkt målkavalkad från Reals sida.

Deportivo La Coruna har hittills haft en rätt så medioker säsong och ligger på 16:onde plats. Förväntningarna på dem är heller inte skyhöga men de har visat framförallt framåt att kvalité finns.

Med den gamle Liverpool-floppen Ryan Babel(3 mål) och Florin Andone(5 mål) i ett klassikt tvåmanna-anfall så har de rört till det en hel del för motståndarnas försvar.
De kommer senast från en 5-1 seger mot Real Sociedad och har förmodligen erhållit lite inspiration och självförtroende som de kan ta med sig till matchen ikväll.

Jag tror att bortalaget kan bjuda Real på en match här och spelar att båda lagen kommer göra mål till 1.95 och +2.25 på Deportivo La Coruna.

Ska vi säga 2-1?

Real-Madrid-FC-Logo

(4-3-3)

skadad-ikon Gareth Balenyckelspelare

Deportivo

(4-4-2)

skadad-ikon Bruno Gama
skadad-ikon Laure