Juventus vinner komfortabelt

Speltips: Juventus -1

Odds: 2,05

5 enheter

Juventus fortsätter att vinna och scudetton känns mer eller mindre klar med fem omgångar kvar att spela. Senast kördes Palermo över med 4-0 hemma på Juventus Stadium, där man har inkasserat imponerande 13 raka segrar.

Enda smolket i glädjebägaren var att Claudio Marchisio ådrog sig en korsbandsskada och blir borta i sex månader – ett tungt avbräck för ”Den gamla damen”. Hemmalaget kan dock formera en mycket stark elva trots avsaknaden av Marchisio och ska vara stora favoriter inför kvällens möte med Lazio.

Gästerna har fått en nytändning under nye tränaren Simone Inzaghi och vunnit två raka matcher under hans styre. Motståndet har dock inte varit alltför tufft (Empoli & Palermo) och nu ställs man inför en helt annan utmaning i form av de italienska serieledarna på bortaplan. Lazio kommer dessutom till kvällens match med en försvagad offensiv då bäste målskytten Antonio Candreva är skadad och Miroslav Klose ser ut att inleda på bänken. Dessutom dras man som bekant fortsatt med stora skadeproblem i defensiven, vilket spelare som Paulo Dybala, Mario Mandzukic och formstarke Paul Pogba bör kunna utnyttja. Värt att nämna är också att Eddy Onazi, som har varit bra på sistone, samt mittbacken Santiago Gentiletti ser ut att vilas, vilket ytterligare försvagar Rom-lagets startelva.

Jag tror på en ganska komfortabel hemmaseger och spelar Juventus Asian Handicap -1 till 2,05 gånger pengarna hos Bet365.

Juventus

(3-5-2)

skadad-ikon Claudio Marchisio nyckelspelare
skadad-ikon Giorgio Chiellini nyckelspelare
skadad-ikon Roberto Pereyra
skadad-ikon Martin Caceres
skadad-ikon Neto

lazio logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Antonio Candreva nyckelspelare
skadad-ikon Stefan de Vrij nyckelspelare
skadad-ikon Riccardo Kishna
skadad-ikon Stefano Radu
skadad-ikon Abdoulay Konko
skadad-ikon Stefano Mauri
skadad-ikon Milan Bisevac