Fokuserat Juventus vinner

Speltips: Juventus -1,25

Odds: 1,875

5 enheter

Juventus är i superslag och har vunnit 17 av lagets 18 senaste ligamatcher – ett oerhört bra facit. Trots att man har en Champions League-retur mot Bayern München runt hörnet så ser Max Allegri ut att ställa starkast möjliga lag på benen. Giorgio Chiellini, som har dragits med skadeproblem, vilas i hopp om att han ska kunna vara med mot Bayern München, men i övrigt ser hemmalagets elva mycket stark ut på förhand.

Sassuolo har stört flera av topplagen i Serie A den här säsongen och i den förra omgången besegrades Milan med 2-0. Nu saknas dock lagets centrallinje i form av mittbacksgeneralen Paolo Cannavaro, spelfördelaren Simone Missiroli och anfallsstjärnan Domenico Berardi – tre blytunga avbräck. Även Gregoire Defrel, som tillsammans med Berardi är lagets bäste målskytt, missar kvällens match.

Juventus förväntade startelva tyder på att man tar kvällens match på största möjliga allvar. Det i kombination med att Sassuolo saknar flera nyckelspelare gör att jag spelar Juventus Asian Handicap -1,25 till oddset 1,875

Juventus

(4-4-2)

skadad-ikon Giorgio Chiellini
skadad-ikon Martin Caceres

Sassuolo YBS

(4-3-3)

skadad-ikon Domenico Berardi nyckelspelare
skadad-ikon Paolo Cannavaro nyckelspelare
skadad-ikon Simone Missiroli nyckelspelare
red-card Gregoire Defrel
skadad-ikon Karim Laribi