Juventus – Sevilla

Speltips: Över 2,25 mål

Odds: 1,825

5 enheter

Juventus har förstärkt sin offensiv ytterligare inför den här säsongen med Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic och Dani Alves. I lördags besegrades Sassuolo med 3-1 efter två nya mål från Higuain, som redan har gjort tre mål på tre matcher trots att han bara har startat i en av dem. Tillsammans med Paulo Dybala bildar han ett av Europas absolut vassaste anfallspar.

Även Miralem Pjanic målade senast i sin Juventus-debut och med bosnierns inträde i klubben får man ytterligare en dimension i sitt anfallsspel med mittfältarens kreativitet och fina passningsfot.

Dani Alves är i sin tur ett större hot framåt än Stephan Lichtsteiner, som tidigare har huserat på Juventus högerkant. Det är med andra ord ett offensivt starkare Juve än tidigare.

Sevilla har fått en ny tränare inför den här säsongen i form av Jorge Sampaoli. Chilenaren förespråkar anfallsfotboll och hittills har han valt en väldigt framtung balans i sitt nya lag, där han mestadels har ställt upp med fyra försvarare, en sittande mittfältare och fyra mycket offensiva sådana bakom en anfallare. Det kryllar även av kvalitet i anfallsväg för Sevilla med spelare som Franco Vazquez, Samir Nasri, Ganso, Joaquin Correa, Wissam Ben Yedder och Luciano Vietto. I ligapremiären mot Espanyol vann man med 6-4, vilket säger en del om Sampaolis fotbollsfilosofi.

Med detta sagt så har jag svårt att se varför marknaden tror på en målsnål tillställning. Jag håller helt enkelt inte med och spelar istället Över 2,25 mål till oddset 1,825

Juventus

(3-5-2)

skadad-ikon Claudio Marchisio nyckelspelare
skadad-ikon Stefano Sturaro

sevilla logo ybs

(4-1-4-1)

red-card Timothée Kolodziejczak
skadad-ikon Benoit Tremoulinas
skadad-ikon David Soria
skadad-ikon Michael Krohn-Dehli