Juve vinner komfortabelt

Speltips: Juventus -2

Odds: 2,025

5 enheter

Juventus förlorade med 2-1 borta mot Inter. Visst, Inter var bra, men Juve stod för en ganska blek insats. Nu väntar en helt annan uppgift i form av nykomlingen Cagliari hemma på Juventus Stadium. Jag förväntar mig ett rejält revanschsuget och hungrigt Juve här. Jag tycker också att man såg väldigt fina ut offensivt hemma mot Sassuolo då man vann med 3-1.

Gonzalo Higuain vilades senast, men kommer att starta här – ett jätteplus offensivt. Tillsammans med Paulo Dybala så bildar han en av Europas finaste anfallsduos. Även Dani Alves återvänder till startelvan, vilket är en förstärkning gentemot Stephan Lichsteiner. Dessutom finns Miralem Pjanic på mittfältet, som nu ser ut att få en klart offensivare roll än mot Inter där han agerade som regista, framför backlinjen.

Cagliari vann förvisso klart med 3-0 hemma mot Atalanta senast – lagets första seger för säsongen. Detta är dock en helt annan nöt att knäcka för nykomlingen och jag tror att man kan få det riktigt svettigt här. Jag spelar Juventus Asian Handicap -2 till oddset 2,025 hos Bet365.

Juventus

(3-5-2)

skadad-ikon Claudio Marchisio nyckelspelare
skadad-ikon Stefano Sturaro
skadad-ikon Rolando Mandragora
osäker-spel Mehdi Benatia
osäker-spel Patrice Evra

cagliari-logo-ybs

(4-3-1-2)

avstängd Roberto Colombo
osäker-spel Daniele Dessena
skadad-ikon Artur Ionita
osäker-spel Diego Farias
osäker-spel Mauricio Isla