Juve vinner enkelt

Speltips: Juventus -1,5

Odds: 1,975

5 enheter

Juventus fullkomligt körde över Cagliari med 4-0 senast efter att man haft 70% av bollinnehavet och hela 20-0 i skott på mål. Prestigevärvningen Gonzalo Higuain gjorde mål på nytt och har börjat bra i sin nya klubb.

Palermo vann förvisso med 0-1 borta mot ett svagt Atalanta i onsdags, men jag är inte alls imponerad av ö-laget som stod för en iskall mercato i somras, då man dessutom tappade storstjärnan Franco Vazquez till Sevilla. För inte så länge sedan förlorade man med 0-3 hemma mot Napoli.

Jag skulle inte bli förvånad ifall vi får se en liknande förlust när Juventus kommer på besök imorgon kväll.

Man ska ha i åtanke att Juventus möter Dinamo Zagreb i Champions League redan på tisdag, men jag lyssnade nyss på tränare Max Allegris presskonferens och att döma av hans ord så blir det en stark Juve-elva imorgon. Paulo Dybala ser förvisso ut att vilas till förmån för Mario Mandzukic, men argentinaren har varit väldigt blek såhär långt och det behöver med andra ord inte betyda allt för mycket. Även Giorgio Chiellini ställs över, men i övrigt är det mer eller mindre starkast möjliga lag som gäller från bortalagets sida.

Jag tror att de regerande italienska mästarna vinner komfortabelt här och spelar Juventus Asian Handicap -1,5 till oddset 1,975.

palermo logo ybs

(3-4-2-1)

skadad-ikon Aleksandar Trajkovski
skadad-ikon Giuliano
skadad-ikon Robin Quaison
skadad-ikon Slobodan Rajkovic
osäker-spel Accursio Bentivegna
osäker-spel Carlos Embalo

Juventus

(3-5-2)

skadad-ikon Claudio Marchisio nyckelspelare
skadad-ikon Rolando Mandragora
skadad-ikon Mehdi Benatia