Juventus vinner stormöte

Speltips: Juventus -0,5

Odds: 1,825

5 enheter

Det är två formstarka lag i form av Milan och Juventus som imorgon kväll drabbar samman i ett klassiskt stormöte på Stadio San Siro i Milano.

Milan byggde vidare på sina fina trend senast när Chievo avfärdades med 1-3 på Stadio Bentegodi i Verona. Lagets fina form på sistone har inneburit att man klättrat hela vägen upp till en tredje plats – fem poäng bakom serieledande Juventus. Skadeläget ser bra ut hos hemmalaget som väntas formera samma startelva som förra helgen mot Chievo.

Juventus tog en tung skalp tidigare i veckan då Lyon besegrades på bortaplan med 0-1 trots en man mindre i större delen av andra halvlek efter att Mario Lemina blivit utvisad. I ligaspelet har det blivit sju segrar av åtta möjliga för de regerande italienska mästarna och man känns oerhört tunga för tillfället. Gonzalo Higuain har gjort hela sex mål redan och dessutom börjar anfallskollegan Paulo Dybala hitta formen efter två mål mot Udinese den gångna helgen. Giorgio Chiellini saknas fortsatt på grund av skada, men startelvan som Max Allegri uppges formera på lördag kväll ser trots det ruggigt stark ut.

Milan har som sagt gått bra på senare tid, men nu ställs man inför en helt annan uppgift än tidigare i form av ett urstarkt Juventus. Jag tror helt enkelt att gästerna blir numret för stora för Vincenzo Montellas mannar och spelar den raka tvåan till oddset 1,825.

Milan

(4-3-3)

skadad-ikon Riccardo Montolivo
skadad-ikon Luca Antonelli
osäker-spel Leonel Vangioni
osäker-spel Davide Calabria
osäker-spel Andrea Bertolacci
osäker-spel Mati Fernandez

Juventus

(3-5-2)

skadad-ikon Giorgio Chiellini nyckelspelare
skadad-ikon Daniele Rugani
skadad-ikon Kwadwo Asamoah
skadad-ikon Marko Pjaca
skadad-ikon Mario Mandzukic
skadad-ikon Rolando Mandragora