Juventus vinner stormöte

Speltips: Juventus -0,5

Odds: 2,10

5 enheter

Juventus är i strålande form med sanslösa 20 vinster på de senaste 21 ligamatcherna. Skadeläget är däremot inte lika positivt och inför kvällens möte med Milan så saknas fortsatt lagets bäste målskytt Paulo Dybala. Även Giorgio Chiellini och Sami Khedira dras med skadeproblem och missar stormatchen. Bredden är dock enorm hos gästerna som kan formera ett mycket slagkraftigt lag trots att man saknar tre ordinarie pjäser.

Viktigt i Dybalas frånvaro är att Alvaro Moratas form är stigande och att även Mario Mandzukic fick måla senast mot Empoli.

Milan har varit svårslagna på sistone, men man har samtidigt gått segerlösa i fyra raka matcher. M’Baye Niang saknas sedan tidigare på grund av skada – ett offensivt avbräck. Glädjande för hemmalaget är att Riccardo Montolivo ser ut att starta efter att tidigare ha varit ett stort frågetecken.

Trots avsaknaden av Dybala så anser jag att Juventus är bättre än Milan i samtliga lagdelar och att man ska ha goda chanser att avgå med segern här. Jag spelar den raka tvåan till oddset 2,10 hos Bet365.

Milan

(4-4-2)

skadad-ikon M’Baye Niang
red-card Andrea Bertolacci
skadad-ikon Christian Abbiati

Juventus

(3-5-2)

skadad-ikon Paulo Dybala nyckelspelare
skadad-ikon Giorgio Chiellini nyckelspelare
red-card Sami Khedira nyckelspelare
skadad-ikon Martin Caceres