Köln – Hertha Berlin

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 2.85

Bundesligahelgen inleds med mötet mellan de två storstadsklubbarna FC Köln och Hertha Berlin på RheinEnergieStadion i Köln. En match mellan två lag som inte har för vana att bjuda på målsprakande matcher utan lägger mer fokus på att hålla tätt bakåt.

Köln kommer dessutom till start utan den viktige Simon Zoller som i år har varit en av klubbens bästa målskyttar och därför kommer att vara djupt saknad ikväll av hemmalaget.

Motståndarna Hertha Berlin kommer till start utan ett gäng viktiga spelare. Försvararna Sebastian Langkamp och Johannes van den Bergh är båda skadade och missar kvällens match. Dessutom saknas den så viktige spelmotorn Vladimir Darida vilket är rejält avbräck för det kreativa momentet i Herthas anfallsspel.

Intressant är också att Hertha Berlin ännu inte har vunnit en match under våren och fortfarande jagar sin första trepoängare. FC Köln har bara en seger på de första fem vårmatcherna. Köln har också ingen vana av målrika matcher på hemmaplan där man efter 11 matcher har målskillnad 11:10.

Köln logo Ybs

(3-4-2-1)

skadad-ikon Simon Zoller

Hertha Berlin Logo YBS

(4-2-3-1)

red-card Vladimir Darida

skadad-ikon Sebastian Langkamp

skadad-ikon Johannes van den Bergh