Kommer Real Sociedad måla i tid?

Real Sociedad mål före 60 min
Odds: 1.83
5 Enheter

Tycker mig hittat ett fint målspel till kvällens match i La Liga. Nykomlingarna Leganés tar emot baskerna Real Sociedad och jag tycker bolagen har underskattat gästernas målfarlighet.

Oddsättarna förväntar sig en målsnål tillställning och tittar man på lagens tidigare matcher så är de alltifrån målsnåla.
Sex av de senaste sju matcherna i ligan har för Leganés innehållit minst tre mål, med fördel baklängesmål. I bl.a. senaste matchen borta mot Malaga åkte de på en riktig snyting med 4-0.

Sett till spelarmaterial så har hemmalaget det svagaste i ligan och mot ett lag som Real Sociedad som ändå är och har varit ett stabilt lag i Spaniens i högsta division de senaste säsongerna så ska de skilja en nivå.

Sociedad har några skador i backlinjen men i offensiven är de intakta och det är det som är viktigast i detta fall.

Jag tror Real Sociedad kommer ta kommandot i denna match från start och förväntar mig minst ett mål från deras sida med tanke på att de har visat sig från den målglada sidan de senaste omgångarna. Carlos Vela, Willian Jose, Juanmi och Sergio Canales är bara några av namnen offensivt som har mål i sig.

Så att de ska göra ett mål före matchminut 60 spelar jag till 1.83x pengarna till en medelinsats. Spelet går att hitta på Bet365.

Leganés

(4-2-3-1)

Inga rapporterade skador

Real Sociedad logo ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Markel Bergara
skadad-ikon Mikel González
skadad-ikon Joseba Zaldúa
skadad-ikon Litri
skadad-ikon Jon Gaztanaga
skadad-ikon Agirretxe