Liverpool – Burnley

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1,96

Insats: 4 enheter

Liverpool bjöd på en sjumålsthriller i premiären mot Arsenal och även om Sean Dyches Burnley lär försöka undvika en lika öppen match tror jag det kan trilla in en hel del mål även på Turf Moor.

Burnley

Burnleys Premier League-återkomst slutade med en bister förlust, 0-1, hemma mot Swansea efter ett sent avgörande av Leroy Fer. The Clarets har i veckan förstärkt truppen rejält genom att plocka in belgiske mittfältaren Steven Defour från Anderlecht för en klubbrekordssumma. Defour väntas kliva direkt in i startelvan.

Sean Dyche lär vilja hålla det tight och försöka hålla Liverpools rörliga offensiv stången, men ett insläppt mål skulle tvinga Burnley att lämna skyttegravarna.

Jon Flanagan är otillgänglig för spel, eftersom han är utlånad från just Liverpool. Ashley Barnes missar på grund av en skada i baksida lår.

Liverpool

Liverpool tog en fin skalp i premiären när man bortabesegrade Arsenal, 4-3, efter en galen målkavalkad i den andra halvleken. Matchen visade tydligt upp Liverpools styrkor och svagheter och det var knappast den sista målrika matchen för året.

Liverpools försvar såg skakigt ut under stora delar av matchen och räddades endast av den charmanta offensiven, som gjorde fyra mål på kort tid i den andra halvleken. Philippe Coutinho, som gjorde två mål, klev av med kramp men är tillgänglig för spel, precis som Joël Matip och Lucas Leiva. Sadio Mané är osäker till spel efter att ha ådragit sig en axelskada på träning.

Tips

Den här matchens utgång kommer att hänga på Liverpools framgång i att luckra upp Burnleys försvar, som inledningsvis lär ligga väldigt lågt. Jag tror dock Liverpools offensiv är skicklig nog för att luckra upp The Clarets defensiv, och då bör det kunna bli en del mål här, eftersom Liverpools offensiv knappast imponerar.

Burnley logo YBS
liverpool logo ybs