Liverpool – Man United

Speltips: Över 2,5 mål / Liverpool -0,25

Odds: 1,975 / 1,925

5 enheter / 5 enheter

Kvällens absoluta höjdpunkt är utan tvekan det engelska stormötet mellan Liverpool och Manchester United.

Liverpool är i superform och kommer till kvällens drabbning med fem raka segrar i ryggsäcken. Offensivt har det sett mycket bra ut med flera spelare som har levererat, samtidigt som man fortfarande släpper inte lite för mycket mål. Faktum är att man inte har hållit nollan i en enda ligamatch såhär långt.

På skadefronten så är det värt att nämna att Georginio Wijnaldum och Adam Lallana dras med skadebekymmer och är två frågetecken. Det finns dock hopp för spel för båda två och jag skulle nog gissa på att åtminstone en av dem finns med i startelvan ikväll. Det har även sagts att Philippe Coutinho har varit lite sliten efter dubbla matcher med det brasilianska landslaget och en lång flygresa, men han bör trots det finnas med i startelvan i afton. I övrigt ser det bra ut i hemmalägret och vi kan förvänta oss en stark elva från Liverpools sida.

Tittar vi på Manchester United så fortsätter man att blanda och ge resultatmässigt. Den övertygande 4-1-segern mot Leicester följdes nämligen upp av ett poängtapp hemma mot Stoke senast, och innan vinsten mot Leicester förlorade man med 3-1 borta mot Watford.

Skadeläget ser desto bättre ut och förutom Phil Jones så finns det inga avbräck att rapportera om hos gästerna.

Jag tror på en målrik tillställning på Anfield ikväll. Liverpools anfallsspel har som sagt imponerat, samtidigt som det finns hål i defensiven.

Även om Manchester United blandar och ger så finns det gott om kvalitet i anfallsväg med spelare som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba och Marcus Rashford. Det finns med andra ord förutsättningar för en underhållande match med målchanser åt båda håll. Jag spelar därför Över 2,5 mål till oddset 1,975.

Jag lirar även Liverpool Asian Handicap -0,25 till 1,925 då jag tycker Jürgen Klopps mannar ser klart bättre ut än gästerna för stunden och dessutom har fördelen av hemmaplan här.