Lossnar det för Inter?

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,925

5 enheter

Pescara inledde säsongen med att spela 2-2 hemma mot Napoli, för att sedan förlora med 2-1 borta mot Sassuolo. Nykomlingen skulle dock senare komma att tilldelas segern efter att Sassuolo använt sig av nyförvärvet Antonino Ragusa, trots att han inte hade hunnit bli registrerad.

Tränare Massimo Oddo förfogar över ett väldigt ungt lag som gillar att anfalla. Framåt finns det spännande spelare i form av framförallt Inter-lånet Gianluca Caprari, men även Ahmed Benali och Valerio Verre. Dessutom finns ett annat spännande Inter-lån, den unge albanske anfallaren Rey Manaj, på bänken. Räkna med att han och Caprari kommer att vara oerhört målsugna när de ställs mot klubben de ägs av.

Inter har inte fått till det ännu under nye tränaren Frank De Boers styre. Först förlorade man med 2-0 borta mot Chievo och därefter fick man bara med sig en pinne från hemmamötet med Palermo.

I anfallsväg finns det ändå stor potential i det här Inter-laget med Antonio Candreva, Ever Banega, Ivan Perisic och Mauro Icardi – en offensiv av hög klass.

Samtidigt är gästernas backlinje sårbar, framförallt på ytterbackspositionerna där den svaga duon Danilo D’Ambrosio och Yuto Nagatomo väntas starta.

För att summera det hela så skulle jag inte bli förvånad ifall Pescara lyckas hitta nätet här, samtidigt som jag förväntar mig att Inter gör ett par mål.

Över 2,5 mål känns därför som ett bra drag till oddset 1,92 hos Bet365.

pescara logo ybs

(4-3-2-1)

inter logo

(4-2-3-1)

skadad-ikon Cristian Ansaldi
osäker-spel Marco Andreolli