Mål att vänta i Bergamo

Speltips: Över 2,75 mål

Odds: 2,075

8 enheter

Ett målglatt Roma gästar på söndag eftermiddag succélaget Atalanta i Bergamo i vad som borde kunna bli en sprakande tillställning.

Roma är ett över-lag under Luciano Spallettis styre och den här säsongen har man gått över 2,5-målslinan vid tio av tolv tillfällen. Edin Dzeko (10 mål) och Mohamed Salah (8 mål) fullkomligt sprutar in mål, samtidigt som försvarsspelet tenderar att lämna en del i övrigt att önska.

Nu är förvisso Antonio Rüdiger tillbaka på allvar efter en tids skadefrånvaro och det betyder mycket för lagets defensiv, men ett formstarkt Atalanta bör ändå kunna hitta nätet här enligt mig.

Hemmalaget kommer till det här mötet med fyra raka segrar, vilket placerar dem på en femte plats i Serie A. I de två senaste matcherna har man besegrat både Sassuolo och Genoa med 3-0, siffror som imponerar rejält. Noterbart är att åtta av lagets tolv ligamatcher har passerat 2,5-linan.

Det finns med andra ord goda förutsättningar för en underhållande tillställning och jag spelar Över 2,75 mål till oddset 2,075 – hög insats.

Atalanta logo YBS

(3-4-1-2)

avstängd Andrea Conti
skadad-ikon Boukary Dramé
skadad-ikon Abdoulay Konko
skadad-ikon Bryan Cabezas

Roma

(4-2-3-1)

skadad-ikon Alessandro Florenzi
skadad-ikon Leandro Paredes
osäker-spel Thomas Vermaelen